top of page
All Posts


Biga – hemmeligheten bak en levende pizzadeig (kun for spiral elte maskin)
Biga er den italienske fordeigen som i generasjoner har gitt pizzaioloer en vei til mer smak, mer luft og en deig som føles levende mellom hendene.
pizzashop.no
for 3 døgn siden4 min lesing


Den Ultimate Pizzadeigen for Napolitansk Pizza
Lær å lage den ultimate napolitanske pizzadeigen med perfekt tekstur og smak – en ekte italiensk oppskrift for hjemme baker og pizzaiolo!
pizzashop.no
17. feb.3 min lesing


Den perfekte pizza sausen: Lag din egen tomatsaus til pizza
Tomatsaus til pizza "Den beste pizza sausen jeg noen gang har smakt! Den løfter virkelig hele pizzaen til et nytt nivå." – Bjørnar fra...
pizzashop.no
20. okt. 20241 min lesing


Hvordan håndtere pizza slik at den ikke fester seg til bordet og lett kan flyttes på pizzaspaden og til ovnen
Spesielt hvis du lager pizza for første gang, kan denne oppgaven virke som en ekte utfordring.
pizzashop.no
15. okt. 20243 min lesing


Verdt å vite - alt om pizza mel og merking av dem
Alt om Italiensk pizza mel
pizzashop.no
5. juli 20244 min lesing
bottom of page