top of page
All Posts


Alle vet at hemmeligheten bak god pizza er en god deig – men mange vet ikke hvor mye melet faktisk betyr
Hvilken type du velger, og hvordan du bruker det, kan gjøre forskjellen mellom en pizza med høy, luftig cornicione og en som blir flat og tung.

pizzashop.no
29. okt.3 min lesing


🍕 Sukker i pizzadeig? Den raskeste veien til dårlig pizza!
Pizza er håndverk – ikke dessert. Neste gang du ser en oppskrift på pizzadeig med sukker – scroll videre. Ekte pizzadeig trenger ikke snarveier. Bare tålmodighet.

pizzashop.no
5. nov.2 min lesing


🍕 40 minutter – og pizzadeigen er klar for fermentering!
Du trenger ikke være baker – bare følge trinnene. Resultatet? En luftig, lett og smakfull bunn med høy cornicione – akkurat slik du får den i Napoli!

pizzashop.no
3. nov.1 min lesing


Mozzarella – hjertet i hver pizza
Mozzarella og pizza hører sammen – det er ingen tvil om det. Men ikke alt mozzarella er lik.

pizzashop.no
3. nov.2 min lesing


Biga – hemmeligheten bak en levende pizzadeig (kun for spiral elte maskin)
Biga er den italienske fordeigen som i generasjoner har gitt pizzaioloer en vei til mer smak, mer luft og en deig som føles levende mellom hendene.

pizzashop.no
17. aug.4 min lesing


Den Ultimate Pizzadeigen for Napolitansk Pizza
Lær å lage den ultimate napolitanske pizzadeigen med perfekt tekstur og smak – en ekte italiensk oppskrift for hjemme baker og pizzaiolo!

pizzashop.no
17. feb.3 min lesing


Den perfekte pizza sausen: Lag din egen tomatsaus til pizza
Tomatsaus til pizza "Den beste pizza sausen jeg noen gang har smakt! Den løfter virkelig hele pizzaen til et nytt nivå." – Bjørnar fra...

pizzashop.no
20. okt. 20241 min lesing


Hvordan håndtere pizza slik at den ikke fester seg til bordet og lett kan flyttes på pizzaspaden og til ovnen
Spesielt hvis du lager pizza for første gang, kan denne oppgaven virke som en ekte utfordring.

pizzashop.no
15. okt. 20243 min lesing


Verdt å vite - alt om pizza mel og merking av dem
Alt om Italiensk pizza mel

pizzashop.no
5. juli 20244 min lesing
bottom of page